Reklamklassiker

Klassiska reklamprodukter som alltid är lika populära och effektiva!

T-shirt med tryck

Rockband, idrottsföreingar och företag - Alla använder flitigt t-shirts för att marknadsföra sitt varumärke. Den passar perfekt både till personal och som giveaway till kunder och mässbesökare. En t-shirt med tryck kostar förhållandevis lite pengar och slängs inte i första taget...

Visa våra t-shirts

Reklampennor

Reklampennan är en riktig klassiker och det är kanske inte konstigt, för här får du valuta för pengarna. Studier visar att i genomsnitt används varje reklampenna 18 gånger per månad, det innebär att det är den mest frekvent använda reklamprodukten på marknaden. Cirka 80% av de personer som mottar en reklampenna från ett företag kommer att använda den och mer än hälften av dessa kommer inte kasta bort den innan bläcket har tagit slut.

Ända sedan början av 90-talet har pennan haft en permanet andra plats när det gäller populariteten som reklambärare, endast slagen av kläder med tryck.

Visa våra reklampennor

Nyckelringar

Du känner säkert någon som har en, och förmodligen äger du en sådan själv också... Nyckelringar med reklam är ett utmärkt och mycket poulärt sätt att marknadsföra sitt företag. Nyckelringen har allt en bra reklamprodukt ska ha - låg inköpskostnad, lång livslängd och den kan fås med en rad olika egenskaper som speglar din verksamhet...

Visa våra nyckelringar

Kylskåpsmagneter

Kylskåpsmagnetens främsta fördelar är att en stor del av dess mottagare faktiskt använder dem och att de sitter i blickfånget - högt upp på kylskåpsdörren, mitt framför ögonen på din potentiella kund.

Enligt en undersökning gjord av American Purdue University öppnar en genomsnittlig person sitt kylskåp mellan 10-12 gånger per dag. Hos en liten familj på tre personer visas alltså din magnet över 900 gånger i månaden. Och lägger du där till att den genomsnittliga tiden en kylskåpsmagnet får behålla sin plats på dörren är över sex år, så är det lätt att räkna ut att den låga kostnaden per exponering hos en reklammagnet är svårslagen.

Visa våra kylskåpsmagneter