OM OSS

Kvick Business erbjuder ett stort och brett sortiment av reklamprodukter, kläder och trycksaker till företag, föreningar och organisationer. Vi har lång erfarenhet från branschen och strävar alltid efter hålla högsta servicenivå. Våra lokaler ligger i Falun men vi välkomnar gärna både små och stora kunder från hela landet.

Sortimentet

Här i vår webbutik kan du söka bland tusentals produkter. Du hittar allt från klassiska reklamprodukter som pennor, isskrapor och kundvagnsmynt till designprodukter och mobilskal. Kläder kan vi erbjuda både till dig som arbetar med hantverksyrken såväl som för dig som sitter på kontoret eller ska ut på representation. Godis, choklad och dryck med egen etikett är andra populära produkter liksom visitkort, flyers och andra trycksaker.

Vi använder oss uteslutande av välkända leverantörer som garanterar att de miljökrav och arbetsmiljölagar som finns i olika länder efterföljs.

Kvick Business erbjuder utöver det sortiment som du finner här i webbshopen även andra produkter och tjänster så som exempelvis bil- och fordonsdekor samt grafisk formgivning. Mer om det kan du läsa om på vår företagssajt kvickbusiness.se.

Tryck & märkning

De flesta produkter du hittar här på sidan kan vi märka med din logotyp eller annat önskat budskap. Vi erbjuder all typ av tryck och märkning såsom screentryck, transfer, tampo, gravyr och brodyr för att nämna några.

Önskar du beställa produkter med tryck, rekommenderar vi dig att läsa igenom vår informationssida "Tryck & Märkning" som du hittar här.

Service

Vi strävar alltid efter att ge dig högsta tänkbara service.

Hittar du inte produkten du söker i vår webbutik var inte rädd att kontakta oss - Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa dig att hitta det du letar efter.

Har du inte koll på tryckmetoder och "färdiga original" låt dig inte avskräckas av det - Kontakta oss så hjälper vi dig att få ditt original i rätt format och trycket på rätt ställe.

Har du andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss vi e-post, på telefon eller besöka oss på Timmervägen 14 i Falun.

Kortafakta

Bolagsnamn
E Kvick Business
Org.nummer
7511097151
Telefonnummer
023-795300
E-postadress
info@kbreklam.se